Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Abubakar Oumaru odlazi iz Vojvodine?

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević potvrdio je da se više klubova interesuje za najboljeg napadača novosadskog kluba Abubakara Oumarua, i naveo da je on igrač sa najviše izgleda da napusti "crveno-bele".

Balaševiću vraćaju titilu počasnog građanina Bača

U opštini Bač, gde od polovine prošlog decembra traju sukobi oko vlasti koje je kulminiralo fizičkim sukobom pristalica dveju strana, nova skupštinska većina (DS, SRS i LSV) najavila je vraćenje oduzetog zvanja počasnog građanina te opštine kantautoru Đorđu Balaševiću.

Egić: O sudbini bioskopa "Porta" odlučiće Grad

Kulturni centar Novog Sada nema nikakve ingerencije nad prostorom letnjeg bioskopa "Porta", rekao je direktor Zvezda filma Miloš Egić povodom nedavne izjave direktora Kulturnog centra Andreja Fajgelja o mogućem vraćanju u upotrebu tog bioskopa.

Još ništa od uvođenja "lisica" za točkove

Najave da će JKP "Parking servis" početkom godine početi sa stavljanjem lisica na točkove nepropisno parkiranih automobila, nisu tačne, rekao je za 021 član Gradskog veća za saobraćaj Nemanja Vukčević.

Poreska rešenja polovinom godine

Novosađani će rešenja za porez na imovinu dobiti polovinom godine, a stopa poreza neće se menjati i iznosiće 0,4 odsto od utvrđene poreske osnovice.

Od februara besplatan kurs programiranja

Škola "Rajak" koja je u virtuelnoj učionici besplatno pripremala osnovce i srednjoškolce za prijemne ispite iz matematike, sredinom februara organizuje i besplatan kurs programiranja.